“Vanaf het begin, toen ik werd gediagnoserd met eierstok kanker, heeft Marisa mij geïnspireerd en geadviseerd in de levensstijl “living raw food”. Als je terecht komt in de beroemde achtbaan met een kanker diagnose, kom je verschrikkelijk vaak alleen te staan met een berg vragen. Omdat Marisa in het verleden zelf gediagnostiseerd is geweest met kanker en nu meer dan acht jaar deze levensstijl naleeft, heeft ze ook veel persoonlijk ervaring, kundigheid en wijsheid opgedaan. Ik ervaar Marisa als heel leergierig, vriendelijk en ze staat open voor alternatieve benaderingen ter ondersteuning het immuunsysteem bij ernstige gezondheidsuitdagingen. Mijn ervaring van Marisa’s manier van werken en hoe ze mij heeft geassisteerd : professioneel, logisch, en vooral  empathisch.”

Susanne Olesen
Chiropractor

 “Marisa is iemand waar je je gauw op je gemak voelt, met een goed gevoel voor humor en veel kennis weet ze je goed te adviseren. Ze weet heel veel van natuurlijke voeding en hoe dit in relatie staat tot je gezondheid. Zij heeft mij gewezen op het belang van gezond en daarmee natuurlijk, biologisch eten. Haar recepten zijn vindingrijk en lekker. Marisa brengt letterlijk zon in je eten en leven.”

Christien Klopman
Beleidsmedewerker rijksoverheid

“Ik heb Marisa ervaren als een integere, doortastende en stimulerende voedingsadviseur. Besteedt tijd en aandacht aan de klant en zoekt naar de vraag achter de vraag. Puur en eerlijk zoals voeding zou moeten zijn! Een mooi mens.”

Nathalie van Pernis
Gemeente Rotterdam

“Marisa is een geweldige vrouw, met een enorme dosis levenservaring die zij benut om haar leven en het leven van anderen positief te beïnvloeden. Ik heb jaren als naaste collega met haar samengewerkt en genoten van haar oprechtheid, haar heldere blik en ‘no nonsense-attitude’. Ze is liefdevol en trouw en zet zich met hart en nieren in voor een zaak waar ze in gelooft. Ik heb het volste vertrouwen in haar kwaliteiten als ondernemer, begeleider en inspirator’.” 

Marjolein Diks
Dikscommuniceert – Spreken vanuit passie

“Tijdens de opleiding tot natuurvoedingsadviseur heb ik met veel kanten van Marisa kennis mogen maken. Haar integere en respectvolle levenshouding gecombineerd met haar gedrevenheid hebben een waardevolle bijdrage geleverd aan de opleiding. Marisa is in staat om complexe zaken helder en duidelijk weer te geven zowel in woord als in beeld. Marisa verdiept zich in de hulpvraag en kijkt verder dan de vraag. Haar kennis en holistische visie gecombineerd met haar levenservaring en praktische insteek maken haar adviezen compleet.”

Carola Mater
Docent natuurvoeding en Natuurlijke (op)voeden
Sonnevelt opleidingen

“Bij alles wat Marisa aanpakt gaat ze grondig en integer te werk. Voeding is haar passie, ze is betrokken bij het wel en wee van mensen. Die combinatie maakt dat ik veel van “zon in je voeding” verwacht.”

Greetje van Dijk
Onderwijsadviseur

“Ik heb Marisa leren kennen als een warm mens, met veel deskundigheid op het gebied van het leven in het algemeen en op het gebied van levende voeding in het bijzonder.
Haar adviezen en begeleiding zijn sprankelend en uitdagend. Je bent bij haar in goede handen.”

Winny
Wandelcoach

“Marisa is een geweldige inspiratiebron en was de beste mentor die ik me kon wensen in de donkerste periode uit mijn leven. Met een rugzak vol kennis wandelt ze het leven door en coacht ze haar voorbijgangers. Het is een TOP madam met het hart op de juiste plaats.”

Sandra Maes
Oprichtster Hooked by Uncooked
Raw Food Chef & Coach

“Ik ben enthousiast over de nieuwe praktijk van Marisa. Ze is enorm efficient in alles waar zij haar tanden inzet. Als ik voedingsadvies nodig heb weet ik haar te vinden, zoals dat in het verleden ook al met goede resultaten is gebeurd. Na alles wat zij heeft overwonnen in haar leven, is zij er helemaal klaar voor om zowel op persoonlijk als professioneel gebied anderen te helpen die daarom vragen.” 

Magdalena Seixas
Kunstdocente
Lugo, Spanje