WORKSHOPS, SUPERMARKT SAFARI’S en PRESENTATIES 

Ik deel mijn kennis over voeding en persoonlijke ervaring graag door middel van gastlessen, lezingen en presentaties. Daarnaast organiseer ik workshops over natuurvoeding en living food en geef  rondleidingen door natuurwinkels of supermarkten, onder de naam supermarkt safari.
Is jouw opleidingsinstituut, bedrijf, school, oudervereniging, sportschool of organisatie geïnteresseerd in een op maat gemaakte presentatie? Bijvoorbeeld als extra informatie bij een specifieke lesmodule of voor teambuilding, een informatieavond, een feest met inhoud?
Neem dan contact op met me via het contactformulier of mail naar info@zoninjevoeding.nl.

Mijn werkwijze is bijzonder te noemen: ik vraag geen vergoeding voor al deze inspirerende informatie. Het is voor mij een voorrecht mijn kennis te kunnen delen met anderen en zo bij te dragen aan een duurzamere maatschappij. Slechts de kosten voor boodschappen, vervoer en de eventuele huur van een locatie (afhankelijk van de grootte van de groep) worden door de deelnemers zelf gedragen.

Natuurvoeding of Living Food
Workshops

De workshops natuurvoeding óf living food worden gekenmerkt door professionaliteit en gezelligheid. Theoretische kennis over het onderwerp vind ik heel belangrijk. Daarom geef ik altijd eerst een presentatie en daarna zal de theorie regelmatig terugkomen, ook tijdens de praktijkles.
Vitaal leven staat voorop bij elke workshop. Ik leer de cursisten hoe zij zich een andere kijk op voeding kunnen eigen maken. En niet alleen voeding staat centraal. Het gaat om een bewuste levensstijl die – al dan niet tijdelijk –  eenvoudig toegepast kan worden in de praktijk. Ik let scherp op voldoende voedingswaarden, ook bij vegetarische en veganistische workshops. De deelnemers gaan naar huis met nuttige informatie over producten die veel energie en levenskracht leveren. Ze zijn in staat een dag- of weekmenu samen te stellen die vol smaak en voedingsstoffen zit.

Op deze dag krijg je antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe bereid ik een volwaardige maaltijd met living food?
  • Hoe maak ik een maaltijd smaakvol?
  • Hoe kan ik variëren in de maaltijden?
  • Hoe integreer ik living food in mijn leven?
  • Wat moet je in je keukenkastjes en koelkast hebben?

We maken gezamenlijk een voedzame en smakelijke lunch volgens de living food principes. In de pauzes kunnen we de benen strekken in de tuin en langs het water. Recepten gaan mee naar huis.Deze workshop gaat door bij minimaal zes deelnemers.

Interesse? Mail naar info@zoninjevoeding.nl!

Vervolgworkshop
Een vervolgworkshop behoort ook tot de mogelijkheden. Daar komen dan vragen aan de orde als: hoe ging het in de praktijk? Wat heb je ervaren? Wat vond je fijn en wat lastig? We verfijnen onze kennis en we maken opnieuw een lunch klaar met andere ingrediënten en bereidingswijzen.

 

“Een hele informatieve en gezellige workshop living food! Veel tips en tricks die ik gemakkelijk kan toepassen in mijn leven als druk fotograaf”
Imara Angulo Vidal.

“Een onvergetelijke en inspirerende dag!”
Marjo van Gaal

“Super lekker gegeten en veel geleerd over gezonde variaties maken met je eten”
Sarah Helm

“Een gezellige en inspirerende workshop, zorgvuldig voorbereid, goed verzorgd, zéér smakelijke recepten van eerlijke en pure ingrediënten en een prachtige locatie. Ik denk er met veel voldoening aan terug. Dank je wel!”
Jolanda van Enckevort

“Wat een geweldige dag! Een heleboel inspiratie opgedaan om living food steeds meer te integreren in mijn leven. Bedankt voor je wijsheid en de liefde voor voeding en de mens!”
Louise Jabaaij

“Dank je wel voor de inspirerende dag. Ook veel dank voor je zorgvuldigheid. 
Maar bovenal voor je open hart!”
Lilian van der Zanden

“Wat een geweldig inspirerende dag op de zolder boven de koeienstal. Super (f) good georganiseerd en voorbereid. Klasse! Heb er van genoten. Dank je wel!”
Anja Kleinsprokkelhorst

Nuttige informatie en proeverijen!

Supermarkt safari

Welke levensmiddelen zijn heel voedzaam? Waar moet ik op letten bij het lezen van etiketten? Wat is Miso of Teff? Wat is het verschil tussen biologisch en bio-dynamisch? Een antwoord op deze vragen krijg je door met mij op safari te gaan door de supermarkt. Ik organiseer in samenwerking met een winkel of supermarkt rondleidingen met een korte workshop over bio, bio-dynamische en natuurvoeding, productinformatie, proeverijen en recepten. Groepen bestaan uit maximaal 20 personen. Maar ook een persoonlijke rondleiding behoort tot de mogelijkheden. Individuen, groepen en winkels kunnen mij benaderen voor maatwerk.  De safari’s zijn informatief, nuttig en worden in een plezierige sfeer gegeven. 

Interesse? Mail naar info@zoninjevoeding.nl om je in te schrijven! 

 

 

 

“Heel erg bedankt voor de leerzame en leuke avond. En het was superlekker allemaal”  
Barbara Dunai
“Verschillen regulier, biologisch en bio-dynamisch heel verhelderend”
Marjolein Meevers Scholte

Voor natuurvoedingsopleidingen of andere gerelateerde studies

Presentaties

Ik geef met veel plezier gastlessen, trainingen of presentaties bij opleidingen die gerelateerd zijn aan voeding, vitaliteit of die een medische achtergrond hebben. Mijn lessen gaan over natuurvoeding of living food en hebben een academische basis. Ik vertel ook over mijn persoonlijke ervaringen. De lessen kunnen op maat gemaakt worden. Ik kan als gastspreker voor een paar uur presenteren, maar ook (dag)delen behoren tot de mogelijkheden. 

Interesse? Mail naar info@zoninjevoeding.nl

 

 

Kennis, inzicht, visie en ervaring samen met een prettige dosis humor en respect en ruimte voor anderen maken presenties van Marisa boeiend en leerzaam.
Carola Mater, Viamater.nl

”Marisa inspireert met haar verhaal en weet op een persoonlijke en open manier veel kennis over te brengen. Heldere en zeer informatieve presentaties!”
Pleun Kasper, studente Sonnevelt Opleidingen

Voor privé groepen van maximaal zes personen

Huiskamer lunches en diners

Een enkele keer organiseer ik living food huiskamer lunches of diners. Voor een kleine bezetting maak ik een heerlijke maaltijd of buffet. Voor vrienden die op een bijzonder manier een verjaardag of jubileum willen vieren. Voor groepen die geïnteresseerd zijn in de living food levenswijze en op deze leuke manier een voorproefje nemen.
Ik geef uitleg over de voedingswaarde en bereiding en laat de gasten genieten van de smaak, kleur, geur en textuur. Recepten gaan mee naar huis.

Wil je hier meer over weten?
Mail naar info@zoninjevoeding.nl 

“Vanuit pure interesse en onwetendheid over de living food levensstijl heb ik Marisa gevraagd een private lunch voor mij te organiseren. Zo gezegd, zo gedaan. Het was een bijzondere en heerlijke ervaring als het gaat om smaak, kleur, textuur en bereidingswijze. Zelden zoveel geleerd tijdens een lunch. Een aanrader”. 

Marlies van Dam, VITALIES.