Workshop natuurvoeding en living food – Spaanstalig

When:
8 juli 2017 @ 09:30 – 16:00
2017-07-08T09:30:00+02:00
2017-07-08T16:00:00+02:00
Where:
Boerderij 't Geertje
Geerweg 7 2381 LT Zoeterwoude
Cost:
pm
Contact:

Op een ontzettend fijne, landelijke locatie boven een koeienstal geef ik deze specifieke workshops natuurvoeding èn living food en bovendien in het Spaans.
Mijn workshops worden gekenmerkt door professionaliteit en gezelligheid. Theoretische kennis over het onderwerp vind ik heel belangrijk. Daarom geef ik altijd eerst een presentatie en daarna zal de theorie regelmatig terugkomen, ook tijdens de praktijkles.
Vitaal leven staat voorop bij elke workshop. Ik leer de cursisten hoe zij zich een andere kijk op voeding kunnen eigen maken. En niet alleen voeding staat centraal. Het gaat om een bewuste levensstijl die – al dan niet tijdelijk –  eenvoudig toegepast kan worden in de praktijk. Ik let scherp op voldoende voedingswaarden, ook bij vegetarische en veganistische workshops. De deelnemers gaan naar huis met nuttige informatie over producten die veel energie en levenskracht leveren. Ze zijn in staat een dag- of weekmenu samen te stellen die vol smaak en voedingsstoffen zit.

Lees hier meer over de workshop.

Interesse? stuur een mail naar info@zoninjevoeding.nl! Deze Spaanstalige workshop is op speciaal verzoek gedaan. Er is nog plek voor 1 persoon.

About the author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.